latifahbee

>Cara pemakaian tudung yang simple menjadi pilihan~ Tudung dari butik ayujamalshop dah sampai ~

Posted on: February 25, 2011

>Bertuah sungguh bee bertemu dengan orang baik seperti ayujamal ni kan..ekeke bukan nak bodek tapi memang baik ayujamal ni haa…pssstt..dah lah dapat tudung ayujamal ni beri pulak bee eye liner mac satu..best sangat lah ..tudung ni harganya RM58..kain jenis denim lembut..jahitan kemas sangat..sejuk je bila pakai..bee suka tudung simple macam ni…senang nak pakai kan time nk hantar ambik anak pergi balik sekolah tu sarung je…tak payah nak iron bagai..ekeke…

Yang tak best tu ayu konon2 nak buat kejutan lah pada bee kan ? ayujamal letakkan eyeliner tu dalam tudung..bee pun lepas sampai jer bungkusan hadiah mesti lah buka..pastu ambil tudung..dengan yakin nya..kibas2 tudung tu..sekali terjatuh eye liner tersebut..pecah lah jawab nya…baby pun apa lagi tak sempat bee nak kutip camtum kan balik..baby dah sambar masuk kan dalam mulut ..prrraaapppp bunyi nya..hahaa langsung tak de harapan lah nak diselamatkan eye liner tu…so ibu bungkus dan simpan jer buat kenangan haha..tu lah bee dah cakap malas beli make up sebab kan anak2 ni..semua perempuan kan..kalau baby masukkan dalam mulut kakak dan una lain pulak caranya…habis di tenyeh ke muka depa dah lagi teruk dari muka hantu kak limah tu haa…ermm walau apa pun bee nak ucapkan terima kasih buat ayujamal hehe..korang pun jom lah shopping di butik ayujamal tu klik banner di bawah yer..


kaum kaum ibu ni kena banyak berkorban kan ? ekeke hari ni pening2 , demam tapi tk boleh baring ayahnya demam dr semalam asyik baring2 jer..bee jeles tau! huhuh..

Ketagih join contest ? klik sini

JOM JOIN CONTEST TANGKAP LELEH ANJURAN PUANBEE

tag2
Jom singgah di butik online ayujamal shop..
pelbagai jenis tudung , shawl , dan aksesori wanita di jual !
Advertisements

7 Responses to ">Cara pemakaian tudung yang simple menjadi pilihan~ Tudung dari butik ayujamalshop dah sampai ~"

>murah rezeki tu…..tudung camtu mmg selesa n senang dipakai….

>uikkkkkk~ ayu nyer anak mommy yang ni…lagi pakai tudung baru kan..hee.

>uikkkkkk~ ayu nyer anak mommy yang ni…lagi pakai tudung baru kan..hee.

>salam Blagi satu,p try pulak tudung Ariani.sedap jugak memakei nye.biasalah B benda mahal ni kan,outomatik kepala otak kata baik..btul kan….hihiitp mmg Ariani tu tk yah nak iron2.akak pun bukan rajin sgt bab2 iron ni..

>cantik bee, simple tp nampak bergaya jugak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

my twet-twet

%d bloggers like this: