latifahbee

Archive for the ‘MENANG SUDAH’ Category

>Kelip2 mata dulu selepas dapat email dari kak yong..bagaimana kah ? terus muncul di kepala ku..dalam perasaan yang bosan amat sangat ..tengok blog cam tak best jer..haah ! tetiba bee dapat hadiah saguhati self hosting dari fivio.com dan kak yanmieonline.com

bagai mana kah kesudahan blog bee nanti yer ? sama- sama lah nantikan.terima kasih buat yanmieonline dan fivio.com!

entry pendek malas..huhuhu

Ketagih join contest ? klik sini

JOM JOIN CONTEST TANGKAP LELEH ANJURAN PUANBEE

tag2
Jom singgah di butik online ayujamal shop..
pelbagai jenis tudung , shawl , dan aksesori wanita di jual !

>Julung-julung kalinyer bee menang contest nih..suka nyer…banyak juga hadiah yang di beri oleh penaja Cute Mummy Fara

Tengok gambar tu..ada 5 barang di atas dan satu lagi barang di bawah..baby pegang dah buat harta sendiri ..ibu hanya mampu memandang ngehh!

Una pun memandang dari kejauhan..haaa baby tak kasi sapa-sapa pegang tu….

TEnkiu mummy fara..best sangat tau!….

nota kaki : oh sekarang dah kurang gambo kakak…dia bz di sekolah…

my twet-twet

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.